Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Marwijk: 'Dat zal de reden zijn dat Bruma niet is geselecteerd'

Laatste update:

Van Marwijk gaf in zijn periode als bondscoach aan dat Douglas een kans zou krijgen als hij Nederlander zou worden. "Ik vind dat hij vervolgens wat is blijven steken in zijn ontwikkeling. Hoe Douglas het nu in Rusland doet, weet ik niet, maar ik kan Van Gaal wel volgen. Ik denk dat Douglas op die posities centraal achterin is ingehaald door jongere spelers met veel talent."

Bruma maakte vier jaar geleden al zijn debuut voor Oranje, maar Van Gaal koos voor andere spelers. In de optiek van Van Marwijk is Bruma 'een jongen die in principe alles heeft wat een verdediger moet hebben'. "Hij is groot, sterk, snel, heeft een goede pass en is kopsterk", vertelt Van Marwijk dinsdag aan De Telegraaf. "Ik vind wel dat hij moeite heeft zich verder te ontwikkelen. Hij maakt nog steeds dezelfde fouten. Dat zal de reden zijn dat hij niet is geselecteerd."

Jeffrey Bruma had een kans verdiend

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties