Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Marwijk: 'Een publiek geheim dat Mark de belangrijkste kandidaat is'

Laatste update:

De aanstelling van Cocu bij Fenerbahçe lijkt een kwestie van tijd nu maandag bekend is geworden dat de Turkse topclub zijn trainer Aykut Kocaman heeft ontslagen. "Het is een publiek geheim, dat als Phillip Cocu weggaat bij PSV, Mark de belangrijkste kandidaat is", aldus Van Marwijk tegenover het dagblad. "Dat ontken ik ook niet. Alleen ga ik er verder niks over zeggen, want we zitten hier op een WK. We vinden het ongepast naar de Australische voetbalbond en de Australische internationals toe om daar nu mee bezig te zijn."

Van Marwijk liet in het verleden al eens optekenen dat hij ervoor open staat om ooit samen met zijn schoonzoon aan de slag te gaan bij een club, waarbij Van Bommel de rol van hoofdtrainer op zich neemt en Van Marwijk die van assistent. "Ook daarvoor geldt dat ik er nu niet op inga, omdat ik dat niet gepast vind richting de Australiërs", aldus de keuzeheer in aanloop naar de tweede groepswedstrijd tegen Denemarken.

Van Bommel werd het afgelopen seizoen als trainer van PSV Onder-19 kampioen en krijgt van zijn werkgever de kans om met de nationale ploeg van Australië ervaring op te doen op het WK. Van Marwijk denkt dat er een uitstekende trainer schuilt in de oud-speler van onder meer Barcelona en AC Milan. "Jongens die hun hele carrière in de as van het veld staan, worden vaak goede trainers. Ik heb het zelf ervaren. Toen ik op het middenveld terecht kwam, zag ik hoeveel er eigenlijk om me heen mis ging. Dan probeer je dat te corrigeren met coachen en dan ben je eigenlijk al een beetje bezig met trainen. Mark heeft dat eigenlijk zijn hele leven gedaan."

Alleen een mooie loopbaan als voetballer is volgens de bondscoach van de Socceroos geen garantie voor succes als trainer. "Dan nog komen er een heleboel andere dingen bij kijken, die je wel of geen goede trainer maken. Maar ik vind dat hij zich wel heel goed heeft ontwikkeld de laatste tweeënhalf jaar. Het is eigenlijk bij Saudi-Arabië begonnen en hij krijgt ook hier weer de ruimte om zich verder te ontwikkelen en dat doet hij uitstekend."

Denk jij dat Mark van Bommel een goede hoofdtrainer voor PSV zal zijn?

Meer nieuws

Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
0
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
10
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
33
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
19
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties