Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Marwijk hard op weg naar WK in Rusland; China houdt hoop

Laatste update:

Thailand - Saudi-Arabië 0-3
Topscorer Mohammed Al-Sahlawi van Al-Nasr opende de score na een mooi balletje van Nawar Al-Abed en daar bleef het voor de rest van de eerste helft ook bij. Na een uur spelen had Saudi-Arabië na een overtreding op Taisir Al-Jassim een strafschop moeten krijgen, maar de arbiter liet doorspelen. Thailand kwam naarmate het duel vorderde oprukken, maar kreeg in de laatste acht minuten nog twee treffers om de oren. Middenvelder Tanaboon Kesarat maakte een eigen treffer en linksback Salman Al-Muwashar bepaalde de uitslag op 0-3.
De spelers van Zuid-Korea kijken toe hoe de kopbal van Yu Dabao erin vliegt.

China - Zuid-Korea 1-0
Vrijwel niemand in China houdt er nog rekening mee dat de nationale ploeg zich kan plaatsen voor het eindtoernooi, maar de nummer 86 van de wereld is door een 1-0 zege op Zuid-Korea nog niet kansloos. De enige treffer werd gemaakt door Yu Dabao, die de bal na een hoekschop van Yongpo Wang wist binnen te koppen. Xu Wi had er na de pauze 2-0 van kunnen maken, maar stuitte op de doelman. Aan de andere kant Ji Dong-Won een uitstekende kans op de gelijkmaker, maar doelman Zhang Cheng had een uitstekende redding in huis. China boekte daardoor zijn eerste zege op Zuid-Korea sinds 1978.

-
Denk jij dat Bert van Marwijk tijdens het WK in Rusland nog de bondscoach van Saudi-Arabië is?

Meer nieuws

Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
3
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
16
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
13
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
2
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties