Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Marwijk loodst Saudi-Arabië naar WK ten koste van Australië

Laatste update:

Hoogstaand was de wedstrijd in Jeddah niet. Gevaar van beide kanten was schaars in de eerste helft; Japan schoot slechts tweemaal op doel en Saudi-Arabië lukte dat helemaal niet. De bezoekers, onder meer met voormalig VVV-Venlo-spelers Maya Yoshida en Keisuke Honda in het basiselftal, waren praktisch al zeker van plaatsing en spanden zich niet bovenmatig in om de ploeg van Van Marwijk de wil op te leggen. Wel controleerde Samurai Blue de wedstrijd en oogde Japan zorgeloos in de eerste helft.

Kort na rust was Hirko Sakai in twee instanties dicht bij de 0-1, maar het eerste schot werd gepareerd en het tweede werd van de lijn gehaald. Uit het niets was het toch Saudi-Arabië dat op voorsprong kwam. Vanuit een lastige hoek leverde Fahad Al-Muwallad een snoeiharde uithaal in het dak van het doel, die keeper Eiji Kawashima te machtig was. Japan bleek niet in staat om een gelijkspel uit het vuur te slepen, waardoor Saudi-Arabië zich voor het eerst sinds 2006 weer plaatste voor de mondiale eindronde.

-
Saudi-Arabië heeft wat te zoeken op het WK in Rusland

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties