Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Marwijk looft Chery: 'Over twee jaar voor tien à vijftien miljoen'

Laatste update:

Pierre van Hooijdonk is onder de indruk van de capaciteiten van Chery. "Ik vind hem echt fenomenaal", vertelde de oud-aanvaller bij Studio Voetbal. "Hij is dit seizoen bepalend, want hij scoort en creëert kansen. Ik denk dat hij naar een club in de top drie kan." Chery stond afgelopen zomer open voor een mooi avontuur in het buitenland, maar om uiteenlopende redenen zag hij transfers naar China of Saudi-Arabië niet doorgaan.

Bert van Marwijk is het met Van Hooijdonk eens. De voormalig bondscoach van Oranje hoopt dat Chery in ieder geval in West-Europa actief blijft. "Als hij naar een middenmoter in Engeland of Duitsland gaat, dan wordt hij over twee jaar verkocht voor tien à vijftien miljoen euro. Dan zeggen wij weer: waarom hebben wij dat niet gezien?" Chery, 26 jaar, heeft nog een contract tot 30 juni 2016 met de noorderlingen.

Tjaronn Chery zou bij een Nederlandse topclub niet misstaan

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties