Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Marwijk reageert op 'complete onzin': 'Ik betaal niemand uit staf'

Laatste update:

Van Marwijk heeft Mark van Bommel, Roel Coumans, Jurgen Dirkx, Taco van den Velde en videoanalist John Metgod meegenomen. De Austalische bond wilde volgens het verhaal van de Sydney Morning Herald geen veranderingen aanbrengen in de staf. Dit was tegen de zin van Van Marwijk, die graag zijn eigen staf mee wilde nemen en daarom zelf hiervoor zou hebben betaald.

"Ik lees nu pas goed wat ze geschreven hebben, de commotie was me eerlijk gezegd eerst ontgaan", reageert Van Marwijk op het verhaal van de Australische krant in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Maar dat ik mijn eigen staf zou betalen, is natuurlijk complete onzin. Niets van waar. Mino Raiola heeft namens mij de onderhandelingen gevoerd, Australië had een bepaald budget en daar zijn we heel snel uitgekomen."

"Ik had nog wat aanvullende wensen, wilde wat parttimers in mijn staf, zoals scouts en video-analisten. Het klopt dat ik deze klus niet voor het geld heb gedaan. Maar ik betaal niemand uit mijn staf, dat doet de Australische bond helemaal zelf", besluit de oefenmeester, die in januari aangesteld werd als bondscoach van Australië. Zijn ploeg begint 16 juni aan het WK met een wedstrijd tegen Frankrijk en oefent voor die tijd nog tegen Hongarije.

Denk jij dat Australië de groepsfase van het WK overleeft?

Meer nieuws

Kieft geeft 2 spelers ondanks groots seizoen weinig kans op basisplek in Oranje
0
Vriendin Evgeniy Levchenko verkozen tot mooiste voetbalvrouw van 2024
0
Quincy Promes geeft teken van leven, maar is allesbehalve met voetbal bezig
0
'PSV wil ster van de Future Cup wegplukken uit jeugdopleiding van Ajax'
34
'Ze denken: hoe kan Koeman zijn vriendjes Bergwijn en Wijnaldum wél meenemen?'
46
'Ajax-jeugd is ontevreden: onderhandelingen met Martha tekenend voor chaos'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties