Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Marwijk: 'Terugkijkend moet je zeggen dat het een fout is geweest'

Laatste update:

"Terugkijkend moet je zeggen dat het een fout is geweest om het aanbod van HSV aan te nemen", concludeert Van Marwijk, die bij die Rothosen werd geconfronteerd met een enorme chaos. "Er speelde van alles. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt. De focus op het voetbal was bijna niet mogelijk. Maar het is nu voorbij en dat neem ik mee in mijn bagage."

Van Marwijk laat zich in het gesprek tevens ontvallen dat hij waarschijnlijk niet meer terugkeert als coach. Hij is nu 62 jaar en vindt het tijd om andere dingen te doen. "Ik geloof niet dat ik nog en keer op een trainersbank zal zitten. Daarvoor moet een wel zeer verrassend aanbod komen", aldus de oefenmeester, die onder meer met Feyenoord de UEFA Cup won. In 2010 loodste hij Oranje naar de finale van het WK in Zuid-Afrika.

Meer nieuws

Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
1
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
13
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties