Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Marwijk: 'Waarom zou PSV ze eigenlijk niet allebei halen?'

Laatste update:

Pröpper debuteerde bij zijn huidige club in de Eredivisie en speelde inmiddels al 131 wedstrijden voor Vitesse. Hij gaf al aan open te staan voor iets nieuws en volgens Omroep Gelderland is er reeds een verkennend gesprek geweest met PSV. Van Marwijk vindt het een logische keuze van de kersverse kampioen. Hij zegt tegen Voetbal International dat PSV eigenlijk ook Vejinovic erbij zou moeten nemen.

"Ze zouden beiden niet misstaan bij een club als PSV. Het zijn twee van de betere middenvelders in Nederland. Bij een club in de Nederlandse top komt er net wat meer druk bij kijken dan bij PSV. Waarom zou een club als PSV ze eigenlijk niet allebei halen? Andrés Guardado is van nature een linkshalf. Met Vejinovic én Pröpper zou je een ideaal middenveld kunnen vormen", meent de ex-bondscoach.

De vraag is echter of PSV echt dubbele zaken zal doen met Vitesse. Phillip Cocu heeft immers ook nog de beschikking over Adam Maher, die voor enkele miljoen euro's overkwam van AZ. Daarnaast is Stijn Schaars er nog en beschikt de club over Oscar Hiljemark en verschillende jongere talenten op het middenrif.

Als ik PSV was, zou ik...

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
4
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
21
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties