Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Marwijk zou eens moeten nadenken over Anita

Laatste update:

Het middenveld was jaren voor 2/3 goed verzorgd, maar het ontbrak altijd aan één schakel; de diepgaande spelmaker. Deze werd gevonden in Demy de Zeeuw die voor een bedrag van zes miljoen ook nog is een 'koopje' was. De Zeeuw paste zich zonder een enkel probleem aan en regeerd en regisseerd het middenveld dit seizoen. Met (wisselend) Eyong Enoh, Gabri, Urby Emanuelson en Ismail Aissati als kompanen is De Zeeuw vaak een plaag voor menig middenrif.

De voorhoede is als vanouds nooit een eikpunt geweest bij AFCA; Met Luis Suárez als aanvalsleider heeft Ajax een speler van internationaal topniveau. De kapitein op het Amsterdamse vlaggenschip heeft dit seizoen al zeventien Eredivisie-doelpunten gemaakt en is de grote ster van onze vaderlandse competitie. Aanvalspartner Marko Pantelic lijkt zijn draai te hebben gevonden. De Serviër scoorde in de laatste vier wedstrijden vijf keer, waarvan drie in de uitwedstrijd van zondag tegen Vitesse. De andere aanvalspositie wordt ingevuld door wisselend: Dennis Rommedahl, Miralem Sulejmani, Emanuelson, Kennedy en Dario Cvitanich. Van deze vijf kunnen alleen Emanuelson en Sulejmani nog jaren mee. Van deze twee heeft de record-aankoop van Ajax nog niets laten zien. Ook dit jaar krijgt hij de nodige speeltijd, maar kwam hij nog maar tot slechts twee doelpunten en afgevallen kilo's!

Ajax zit in financiële problemen, maar geld is er de komende jaren niet veel nodig. De jeugd barst van het talent en deze week kwam het heugelijke nieuws over de komst van het Deense (super)talent Nicklas Boilesen. De zeventienjarige verdediger komt voor een bedrag van circa 450.000 euro naar Nederland en zal zich vervoegen bij de A1. Een anders Deens toptalent is hier al present in de persoon van Christian Eriksen. De 'nieuwe-Laudrup' maakt wekelijks furore op de Toekomst en stelt zich kandidaat voor een debuut in 2010. Andere A1 talenten zijn rechtsbuiten Florian Josefzoon, "Broertje van" Rodney Sneijder, spits Tom Boere en middenvelder Rik Schouw. Bij Ajax 1 trainen jongens als Jeffrey Sarpong, Daley Blind, Mitchell Donald, Siem de Jong en Marvin Zeegelaar mee. Een stapje lager (Jong Ajax) heb je jongens met potentie Roly Bonevacia, Geoffrey Castillion, Zuid-Afrikaan Daylon Claasen, Danilo (zoon van Wamberto) en de keepers Marco Bizot en Sergio Padt. Ga je verder de jeugdopleiding in dan kan je bijvoorbeeld een talent als Mouhsine El Yaacoubi (B1) aanstippen.

Kortom, Ajax is voorlopig voorzien in zijn spelersmateriaal en we kunnen nu omhoog gaan kijken. Als we komende transferperiodes schoonschip maken door spelers als Oleguer, Kennedy, George Ogararu, Rob Wielaert, Bruno Silva, Jeroen Verhoeven, Rasmus Lindgren en Javier Martina van de hand te doen, zie ik de toekomst rooskleurig tegemoet. Zoals het hoort, want het Leidscheplein mag wel weer eens vol komen te staan!

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties