Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'

Laatste update:

De aanvaller van RKC Waalwijk is een fervent Feyenoord-supporter. Maandagavond blikte hij bij Veronica Offside vooruit op het Europese duel van Ajax.

"Ik hoop zeker niet dat Ajax coëfficiëntenpunten voor Nederland pakt", zei Kramer, toen hij hiernaar gevraagd werd door Hugo Borst. "Nee joh, van mij hoeven ze donderdag niet te winnen."

De 34-jarige spits speelde zaterdag nog met RKC in Waalwijk tegen Ajax. Kramer was goed voor de 1-1 door een voorzet van Aaron Meijers binnen te tikken. Hij vierde zijn doelpunt vervolgens op enigszins provocerende wijze door te lachen naar het uitvak met Ajax-supporters.

"Wat deed jij nou bij die supporters toen jij scoorde?", vroeg Borst zich af. "Niks, ik keek ze gewoon aan. Lachend", reageerde Kramer. "Dan moet toch in je hoofd omgaan dat je ze niet moet provoceren", vond Borst.

Kramer kwam hierna met een verklaring voor zijn doelpuntenviering. "In de eerste minuut hadden wij een corner. Dus ik liep voor dat Ajax-vak langs, dan kun je natuurlijk wel invullen wat je naar je hoofd geslingerd krijgt. De 'k-woorden' komen dan redelijk voorbij. Op één of andere manier moet ik dan toch eventjes langslopen."

"Alleen langslopen?", vroeg Wilfred Genee hierna, waarmee de presentator refereerde aan Kramers manier van juichen toen hij begin dit seizoen scoorde tegen AZ. De spits maakte destijds een obsceen gebaar, dat hij verwoordde als 'het openen van een fles champagne'. Bij Veronica Offside kwam hij met een nieuwe benaming. "Dobbelen. Ik kon tegen Ajax ook gaan dobbelen", lachte Kramer. "Nou dat zou ik niet doen, dan komen ze weer langs", grapte Borst. "Weer een berisping. Mooi", besloot Kramer tot slot.

Europa League
AEK Athene
1 - 1
Ajax

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
3
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
1
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
17
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
14
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties