Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea

Laatste update:

Broja doorliep de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur en Chelsea, waarna laatstgenoemde club hem in 2020/21 op huurbasis stalde bij Vitesse. In Arnhem kwam de aanvaller 10 keer tot scoren in 30 officiële wedstrijden.

De zeventienvoudig international van Albanië liet een goede indruk achter in dienst van Vitesse en kroonde zich dat seizoen tot clubtopscorer. Daarnaast reikte hij met de Arnhemmers tot de finale van de TOTO KNVB Beker.

Eenmaal terug in Londen besloot Chelsea hem opnieuw te verhuren, ditmaal aan Southampton. Broja kwam in dienst van the Saints tot 38 wedstrijden in alle competities. Daarin wist hij negen keer te scoren.

Romano meldt dat wordt uitgegaan van een definitieve transfer, zodra Broja terugkeert van zijn meest recente uitleenbeurt bij Fulham. De spits wist amper te imponeren bij de stadgenoot en moest het voornamelijk doen met korte invalbeurten.

Verschillende clubs uit Europa en de Premier League zijn naar verluidt geïnteresseerd in de diensten van de voormalig Vitesse-speler. Wat hij moet kosten is niet bekend.

Transfermarkt schat de huidige waarde van Broja op 28 miljoen euro. Met zijn tot medio 2028 lopende contract heeft het er alle schijn van dat Chelsea niet van plan is om hem zomaar te laten gaan.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
8
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - Everton
3
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Bournemouth
0
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Manchester United
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - West Ham United
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - West Ham United
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties