Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Nistelrooij: Bedankt, maar nee, bedankt

Laatste update:

Van Nistelrooij stopte op 4 Augustus 2008 als international. "De combinatie van enerzijds de competitie-, beker- en Champions League-wedstrijden van Real Madrid en het programma van het Nederlands elftal anderzijds, is voor mij een te zware belasting", aldus de 32-jarige aanvaller. Heel Nederland was in rep en roep want hoe konden wij, zonder Van The Man, ooit Wereldkampioen worden?

Ruim een maand later was de meeste ophef wel verdwenen. Ruud van Nistelrooij was geschiedenis en vol goede moed begon het Nederlands elftal op 10 september 2008 aan de kwalificatie voor het WK 2010. Terwijl Oranje op een gure woensdagavond in Skopje het opnam tegen voetbal-grootmacht Macedonië, zat Ruud thuis in Madrid te kijken naar zijn waarschijnlijk enorme beeldscherm. Hij zal wel even stiekem in zijn vuistje gelachen hebben. Terwijl hij daar zat, waren zijn ex-collega's aan het ploeteren en boekten zij een benauwde 1-2 zege.

Zo zal het nog wel een tijdje zijn doorgegaan. Terwijl Nederland speelde tegen respectievelijk Ijsland, Noorwegen, Schotland, Macedonië, Ijsland, Noorwegen en Schotland kon Van Gol zijn lachen amper nog inhouden. Totdat Oranje geplaatst was voor het WK, totdat we een redelijk poule lootten op het meest belangrijke voetbaltoernooi ter wereld, totdat de WK-koorts in Nederland weer toenam...

En op dat moment komt de grootste zwakte van Ruud naar boven. Plotseling heeft meneer spijt van zijn beslissing. Ineens wil hij weer meedoen. Het ezelen is afgelopen, het bonken gaat beginnen. De kwalificatie zit erop, het echte werk komt eraan. En daar moet Ruud van Nistelrooij natuurlijk wel bij zijn. En op dat moment zeg ik, puur als Oranje-fan: Nee. Ga jij maar lekker thuis op de bank kijken. Laat onze jongens het karwei maar opknappen, waar ze vanaf het begin met zijn allen voor hebben gewerkt en gestreden.

Van Marwijk: zet Robin van Persie in de spits, of Dirk Kuyt, of Klaas-Jan Huntelaar, of wie dan ook. Als het maar iemand is die het een eer vind om voor zijn vaderland te spelen. Als het maar iemand is die zich niet goed genoeg voelt voor Macedonië-uit. Als iedereen zo'n instelling heeft, geef ik ons gelijk al een grotere kans om te winnen op het WK-platform. En daar, op dat schoolplein hebben we een Ruud van Nistelrooij er echt niet bij nodig...

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
20
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties