Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Nistelrooij corrigeert ESPN: 'Hoever is niet terug naar Engeland'

Laatste update:

Maandagavond maakte het Eindhovens Dagblad bekend dat PSV per direct afscheid neemt van Hoever. Dat ligt volgens Van Nistelrooij iets genuanceerder. "Hij is nog steeds bij ons. Wat officieel speelt is dat er gezocht wordt naar een oplossing om hem bij een andere club onder de pannen te krijgen. Wij huren hem nu en er wordt gezocht naar een nieuwe club om hem weer op huurbasis over te nemen. Dat gaat dan weer via the Wolves." Voorlopig blijft Hoever meetrainen in Eindhoven.

Meer: Valentijn Driessen voorziet snelle exit: ‘Hij blokkeert de groei van PSV’

Hoever zit niet meer bij de wedstrijdselectie van PSV voor het Eredivisie-duel van dinsdagavond. Volgens Van Nistelrooij is een vertrek van Hoever voor alle partijen de beste optie. "Zijn perspectief op minuten is bij ons klein. Dan is het beter voor een speler om ergens anders te gaan spelen, ook voor zijn ontwikkeling." Hoever speelde tien officiële duels voor PSV.

Van Nistelrooij zet Joey Veerman in Emmen opnieuw op de bank. Dinsdagavond gaan geruchten over belangstelling van Besiktas voor de middenvelder. "Ik weet daar niks van", aldus Van Nistelrooij. "Ik ga niet reageren op geruchten vanuit de media. Ik ben bezig met de wedstrijd. Er zijn zaken die spelen tijdens de transferwindow, maar daar kan ik nu niet op reageren." Het duel aan De Oude Meerdijk in Emmen begint om 18.45 uur en is te zien op ESPN 1.

Opstelling FC Emmen: Van der Hart; Bouchouari, Araujo, Veldmate, Dirksen; Veendorp, El Messaoudi, Bernadou; Mendes, Zivkovic, Diemers.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Branthwaite, Obispo, Mauro Júnior; Sangaré, Til, Gutiérrez; Bakayoko, El Ghazi, Simons.

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
2
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
23
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
14
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties