Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Nistelrooij geïrriteerd richting scheidsrechter: 'Ik begrijp het niet'

Laatste update:

"Het tweede doelpunt viel in de 94ste minuut, en dat was wat laat natuurlijk", blikt Van Nistelrooij bij ESPN terug, om vervolgens in te gaan op de vier minuten blessuretijd die werden toegevoegd. "De ene keer wordt er negen minuten bijgegeven, de andere keer tien, en dan weer twee of vier. Ik begrijp niet waar het op gebaseerd wordt…"

Uiteindelijk besloot de scheidsrechter in de 96ste minuut een einde te maken aan de wedstrijd, waarna hij werd belaagd door een aantal PSV'ers. Daarbij kreeg Mauro Júnior een rode kaart. "De scheidsrechter had aangegeven dat er na het incident met de supporter nog tijd bij zou komen", licht Van Nistelrooij toe. "En dan wordt er meteen afgefloten. Daarom was er protest."

Al met al was de trainer van PSV niet ontevreden over het spel van zijn ploeg. In de tweede helft gingen veel dingen beter dan in de eerste, erkent Van Nistelrooij. "We waren beter aan de bal. We stonden wat anders in de opbouw, waardoor we wat hoger op het veld kwamen. Goede 1-0, en toen wisten we ook dat we kansen zouden krijgen. We gaven weinig weg. Natuurlijk hebben we het nu goed gedaan, als je 2-0 wint thuis van Sevilla. Maar je moet naar de uitwedstrijd kijken. Daar zijn drie goals te veel gevallen."

Europa League
PSV
2 - 0
Sevilla
Snap jij de irritatie bij Van Nistelrooij?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties