Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Nistelrooij heeft na vertrek bij PSV aanbiedingen uit Nederland op zak

Laatste update:

PSV moest vorig seizoen in het weekend nog het belangrijke duel met AZ spelen om de tweede plaats veilig te stellen, maar deed dat zonder de op dat moment 46-jarige oefenmeester.

Van Nistelrooij zit inmiddels een kleine tien maanden zonder club. Relevo is dan ook benieuwd of hij in de toekomst op de bank te zien zal zijn bij een club uit LaLiga.

"Ik zou hier graag een club willen trainen", antwoordt Van Nistelrooij. "Ik heb aanbiedingen uit Nederland, maar ik zou graag in Duitsland, Engeland of Spanje een team willen trainen. Het liefst in de competities waarin ik heb gespeeld, want die talen spreek ik goed."

Vooral LaLiga spreekt de voormalig Oranje-international erg aan. Hij laat weten graag trainer te willen worden van 'een goed georganiseerde club'. "Ik heb ervaring opgedaan als jeugdtrainer van PSV. Ik heb vervolgens één jaar de beloftenploeg in de Keuken Kampioen Divisie gecoacht en ben daarna trainer van PSV 1 geworden."

"Ik heb in deze periode veel talenten door laten groeien, zoals Cody Gakpo, Noni Madueke, Johan Bakayoko en Xavi Simons. Ik maakte deel uit van de ontwikkeling van deze talenten", stipt Van Nistelrooij aan.

De Nederlandse trainer geeft aan dat hij het niet ziet zitten om opnieuw een jeugdelftal te trainen. "Ik werk graag met jonge spelers in combinatie met ervaren krachten. Die combinatie is ideaal voor een coach", aldus de oefenmeester. "Ik wil wel jonge spelers helpen in hun ontwikkeling en wedstrijden winnen. Dat laatste is uiteindelijk het belangrijkste. Met een manier van voetballen waar ik voor sta."

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
1
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties