Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Nistelrooij: 'Hij is, denk ik, niet meer houdbaar voor PSV'

Laatste update:

Van Nistelrooij leert naar eigen zeggen 'ontzettend veel'. "Om voor jezelf structuren te vinden als trainer, dat is moeilijk", vertelt de voormalig aanvaller van onder meer Manchester United en Real Madrid zaterdag in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Ik heb drie wedstrijden van Helmond Sport bekeken, je doet de voorbespreking, maakt een tactisch plan. Je bereidt alles voor. Het is keihard werken."

Van Nistelrooij weet nog niet wat hij in de toekomst wil worden, hij leert immers alle aspecten van een voetbalclub kennen. De oud-international is onder de indruk van de capaciteiten van Darije Kalezic, hoofdtrainer van Jong PSV. "Als ik kijk naar Darije... die doet het fantastisch. Het is een toptrainer, daar kan ik mezelf echt nog niet mee vergelijken. Aan het einde van het seizoen is hij, denk ik, niet meer houdbaar voor PSV."

Denk jij dat Ruud van Nistelrooij een goede trainer kan worden?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
19
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
5
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
26
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties