Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Nistelrooij: 'Hij is een echte nummer negen, zoals Kane bij Tottenham'

Laatste update:

"Ik kan herinneren dat ik een wedstrijd tegen Lukaku heb gespeeld", zegt Van Nistelrooij op de clubsite van United. "Ik zat bij Hamburger SV, hij bij Anderlecht, en het was in de Europa League. Ik was zo onder de indruk van zijn fitheid en zijn fysiek, maar ook van zijn balgevoel. Zijn wil om te slagen is ongekend, hij heeft nooit opgegeven en is altijd blijven vechten. Zelfs op jonge leeftijd was ik onder de indruk van hem."

"Hij is ongelooflijk sterk en met zijn snelheid kan hij veel kansen creëren en afmaken. Ik denk dat hij een echte nummer negen is, zoals Harry Kane bij Tottenham: allebei sterke centrale aanvallers die ook als aanspeelpunt kunnen fungeren en mee kunnen voetballen. Romelu is sterk aan de bal, maar ook sterk als hij rushes maakt en wanneer hij probeert zijn kansen af te maken."

"Hij heeft zichzelf bewezen bij Everton", stelt de oud-spits, die 150 doelpunten heeft gemaakt voor United in 291 duels. "Zijn uitdaging nu is om nog een stap te maken en zichzelf te bewijzen bij zijn nieuwe club. Het is anders om te spelen bij United dan bij Everton. Het is ook een mentale stap. De druk is anders, dus als hij daarmee kan omgaan, voorzie ik geen problemen. Ik denk ook dat betere spelers om hem heen hem gaat helpen."

Volgens de oud-international heeft United goed gehandeld door Lukaku te strikken. "De komende zes, zeven, acht jaar zal United hopelijk een goede spits hebben in Romelu Lukaku. José Mourinho zal hem helpen en hem begeleiden. Als hij problemen ondervind, dan heeft José de ervaring om spelers weer op het juiste spoor te krijgen. Ik denk dat de combinatie van die twee een hele goede gaat zijn", besluit Van Nistelrooij.

Manchester United is topfavoriet voor het winnen van de Premier League

Meer nieuws

Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
8
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
14
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties