Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Nistelrooij: 'Ik luisterde vroeger nooit naar de assistenten'

Laatste update:

"Ik luisterde vroeger nooit naar de assistent", zegt de voormalige spits van onder meer PSV, Manchester United en Real Madrid. "Maar ik hoop dat ik heel veel indruk kan maken op de jongens en dat ze een klein beetje naar me luisteren." Van Nistelrooij zegt 'dienend' te willen zijn voor de talenten: "Ik denk dat ik een duidelijke visie heb over hoe ik jongens wil helpen om beter te worden."

Van Nistelrooij moet straks spelers instrueren met wie hij in het verleden ook al eens de kleedkamer heeft gedeeld, maar toen als spelers onder elkaar. "In het begin is dat misschien een beetje raar, als ik als trainer aan die kant sta. Maar ik heb hetzelfde meegemaakt met Phillip Cocu en Frank de Boer, die in één keer voor de groep stonden als trainer. Maar goed, dat is heel snel weg."

Is Ruud van Nistelrooij volgens jou een geschikte assistent-bondscoach?

Meer nieuws

Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
8
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
87
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
19
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties