Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Nistelrooij legt uit: 'Guus dacht dat ik daarvoor geknipt was'

Laatste update:

In gesprek met Helden legt de 38-jarige oud-aanvaller uit dat Hiddink hem zei het belangrijk te vinden, dat Van Nistelrooij veel contact zou hebben met de spelers die hij zelf goed kende. Niet al te lang geleden beëindigde hij immers zelf zijn carrière. Ook de 'nieuwe generatie' moest hij echter benaderen en aanspreken. "Ik moest hen zo goed mogelijk voorbereiden op wat in de top wordt verwacht."

"Hoe je moet leven, wat je moet laten, waar je tegenaan kunt lopen. Guus zei dat ik vanzelf zou merken welke spelers uit zichzelf met me zouden gaan praten en bij welke spelers ik het initiatief moest nemen", legt Van Nistelrooij uit. "Hij dacht dat ik daarvoor geknipt was. Guus zei dat Danny Blind zijn eerste assistent zou zijn en dat hij mij erbij wilde om mijn persoonlijkheid, mijn mentaliteit en mijn carrière, om alles wat ik had meegemaakt."

Van Nistelrooij speelde zelf 70 interlands voor Oranje en maakte daarin 35 doelpunten: hij kwam dicht in de buurt van het toenmalige topscorersrecord van Patrick Kluivert, maar evenaarde het uiteindelijk niet. Later passeerde Robin van Persie hem op de lijst en ging de aanvaller ook recordhouder Kluivert voorbij. Huntelaar passeerde Van Nistelrooij uiteindelijk ook en staat nu op 39 interlandgoals.

-
Ik vind de aanwezigheid van Ruud van Nistelrooij bij Oranje verstandig

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
6
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
18
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
5
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
38
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties