Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Nistelrooij maakt opstelling voor cruciaal duel met Monaco bekend

Laatste update:

Walter Benítez krijgt daardoor wederom de plaats onder de lat toegewezen van Van Nistelrooij. Op rechtsback keert Phillipp Mwene terug in de basis voor Ki-Jana Hoever. De Oostenrijker kreeg afgelopen zaterdag rust in het gewonnen competitieduel tegen FC Emmen (4-1). Het centrale duo blijft ongewijzigd met Jordan Teze en Armando Obispo, terwijl Philipp Max wederom de linkerflank mag verdedigen.

Op het middenveld is Til weer de meest aanvallende man, wat ten koste gaat van de talentvolle Simons, die tegen Emmen negentig minuten mocht spelen. De onbetwistbare Ibrahim Sangaré en Joey Veerman vormen wederom het controlerende blok achter Til. Tegen de Emmenaren stond Mexicaan Érick Gutiérrez nog op de plek van Sangaré, die vorige week een nieuw megacontract tekende in Eindhoven.

Voorin moet Bakayoko, ondanks zijn goal tegen Emmen, zijn plek op de rechterflank weer laten aan Saibari. De Spanjaard was vorige week in Monaco na rust nog dicht bij de 1-2, maar zag zijn poging naast gaan. Luuk de Jong en Cody Gakpo completeren de voorhoede van de Eindhovenaren. Het duel tegen Monaco kan nog wel eens cruciaal zijn voor de toekomst van laatstgenoemde, die dinsdag aan Manchester United werd gelinkt.

Ook Monaco start met dezelfde opstelling als in de heenwedstrijd. Clement kan in zijn wedstrijdselectie wederom niet beschikken over Nederlander Myron Boadu, terwijl daarnaast toptalent Benoît Badiashile niet inzetbaar is. De wedstrijd van PSV tegen de Monegasken begint dinsdagavond om 20.30 uur en is te zien op ESPN.

Opstelling PSV: Benítez; Mwene, Teze, Obispo, Max; Sangaré, Veerman, Til; Saibari, De Jong, Gakpo

Opstelling AS Monaco: Nübel; Vanderson, Maripán, Disasi, Jakobs; Fofana, Matazo, Golovin; Minamino, Ben Yedder, Volland

Champions League
PSV
3 - 2
AS Monaco

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
12
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
10
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
4
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
16
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties