Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Nistelrooij maakt vervanger van onfortuinlijke Madueke bekend

Laatste update:

Vrijdag werd duidelijk dat PSV het de komende maanden zal moeten stellen zonder Madueke. De Engelsman liep op de training een zware enkelblessure op. De Eindhovenaren gaan wellicht nog de transfermarkt op voor een vervanger, maar op korte termijn zal Johan Bakayoko die rol op zich nemen. De jonge Belg, die vorig seizoen wekelijks uitblonk bij Jong PSV, staat zaterdagavond in de Eindhovense voorhoede naast Luuk de Jong en Cody Gakpo. Verder kiest Van Nistelrooij voor Til als nummer 10.

De aanvallende opties waren sowieso al dun voor Van Nistelrooij, daar eerder deze week Yorbe Vertessen al afhaakte vanwege een operatie aan een blindedarmontsteking. De Belg is minimaal twee weken niet inzetbaar. In het hart van de defensie ontbreekt Olivier Boscagli vanwege een blessure. Het centrum wordt gevormd door Jordan Teze en Armando Obispo. Op het middenveld wordt Til bijgestaan door Joey Veerman en Ibrahim Sangaré. Carlos Vinícius en Mauro Júnior zijn vanwege blessures eveneens niet inzetbaar.

Persoonlijk succes
Van Nistelrooij kan na Danny Blind, Frank de Boer en Phillip Cocu de vierde persoon worden die als speler én als trainer de Johan Cruijff Schaal wint. De voormalig topspits schreef de prijs in 1998 als speler op zijn naam. Ajax en PSV treffen elkaar voor de tiende keer in de strijd om de Johan Cruijff Schaal (5 zeges voor Ajax, 4 voor PSV), geen ander affiche werd vaker dan vijf keer afgewerkt voor de Nederlandse Super Cup. Afgelopen seizoen waren de Eindhovenaren met liefst 4-0 te sterk.

Opstelling Ajax: Gorter; Rensch, Timber, Blind, Wijndal; Álvarez, Taylor, Berghuis; Antony, Tadic, Bergwijn

Opstelling PSV: Benítez; Hoever, Teze, Obispo, Max; Sangaré, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Gakpo.

Johan Cruijff Schaal
Ajax
3 - 5
PSV
Wie gaat de Johan Cruijff Schaal winnen?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
20
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
10
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
29
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
25
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties