Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Nistelrooij noemt grootste fout uit carrière: 'Had ik nooit moeten doen'

Laatste update:

Van Nistelrooij beleefde de meest succesvolle periode uit zijn loopbaan bij Manchester United, waar hij tevens de beste manager uit zijn carrière trof. "Dat is Sir Alex Ferguson. Zonder twijfel", aldus de oud-spits. "Omdat ik hem over een langere periode heb gehad als trainer. Vijf jaar in totaal. Ik heb onder geen enkele andere trainer zo lang gespeeld. Als je ziet wat hij heeft nagelaten bij de club... Als ik nu terugkijk op die vijf jaar, op het team en hoe hij het geleid heeft, is hij met afstand de beste."


Bekijk hier de aflevering met Gary Neville.

Joaquín was in de ogen van Van Nistelrooij de speler met het beste karakter in de kleedkamer. "Ik speelde bij Málaga met hem. Hij is een televisiepersoonlijkheid. Hij staat bekend om zijn grappen, maar heeft ook echt een sterk karakter. Hij is bovendien heel grappig." Dan krijgt Van Nistelrooij de keuze tussen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. "Dan zeg ik altijd Ronaldo, omdat ik met hem heb samengespeeld", aldus Van Nistelrooij, die zowel bij United als Real Madrid op het veld stond met de Portugese sterspeler.

HSV
Van Nistelrooij ging na zijn dienstverband bij Real naar Hamburger SV. Zijn 'grootste fout ooit', aldus de voormalig doelpuntenmaker. "Ik had toen niet weg moeten gaan uit Madrid. Manuel Pellegrini was onze trainer en hij kocht Karim Benzema, Kaká en Ronaldo. Er was geen plek meer voor mij. Ik accepteerde dat, ook omdat ik 33 was. Maar ik wilde mee naar het WK in 2010, dus ik besloot naar HSV te gaan. Dat besluit heb ik achteraf te snel genomen. Ook voor mijn familie was het niet het juiste moment om te gaan."

Van Nistelrooij begon wel goed bij HSV, scoorde meteen twee keer in zijn eerste wedstrijd, maar kwam uiteindelijk niet verder dan 17 goals en 3 assists in 44 officiële wedstrijden. Ook ging hij niet mee naar het WK. "Als ik dat opnieuw had mogen doen, was ik daar nooit naartoe gegaan. Het was te veel, ook voor de familie. We moesten opnieuw verhuizen. Met de club was niets mis, het waren de persoonlijke omstandigheden. We hadden toen ook net kinderen. Het was geen goed idee om hen weg te halen uit Madrid."

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
1
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
2
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties