Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Nistelrooij reageert fel op 'misbaar' van Joey Veerman: 'Vind jij dat?'

Laatste update:

Veerman werd na 68 minuten naar de kant gehaald door Van Nistelrooij, die Érick Gutiérrez in de ploeg bracht. De middenvelder uit Volendam was niet blij met die wissel, gaf zijn trainer geen hand en schreeuwde nadat hij op een stoel in de dug-out was gaan zitten. Van Dongen vroeg zich af wat Van Nistelrooij vond van het 'misbaar' van Veerman, maar de trainer toonde zich niet tevreden met die woordkeuze. "Ik zag geen enkel misbaar", meldde hij voor de camera van ESPN.

"Hij gaat gewoon zitten, baalt dat de wedstrijd zo loopt en dat hij gewisseld wordt", vervolgt de oefenmeester van PSV zijn uitleg. "Dat vind ik geen misbaar. Vind jij van wel? Jij gebruikt het woord misbaar, maar dat heb ik niet gezien. Of we het dan niet eens zijn? Zeker." De situatie rond de wissel van Veerman werd voorafgaand aan het interview met Van Nistelrooij ook al besproken aan de tafel van De Eretribune. Analist Arnold Bruggink was kritisch op de spelmaker.

Volgens de voormalig aanvallende middenvelder is dit een situatie waar Veerman maar aan moet wennen. "Dit ga je wel vaker krijgen bij PSV", stelt Bruggink. "Hij heeft natuurlijk scorend vermogen op zijn positie en heeft dat meer dan Ibrahim Sangaré, maar als er gewisseld wordt moet er toch eentje sneuvelen... Als je op die positie speelt, bij die club die PSV is, tsja... Ik houd er nooit zo van als dat dan met zo veel misbaar gaat, wat Veerman nu wel doet. Er is dan te veel aandacht voor en dan gaat het teveel om jezelf."

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
7
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
36
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
9
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties