Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Nistelrooij ruimt plekje in voor veelbelovende debutant in selectie PSV

Laatste update:

Naast Sangaré ontbreken ook Jarrad Branthwaite, Mauro Júnior, Philipp Max en Boy Waterman bij de Eindhovenaren. Yorbe Vertessen is juist weer hersteld van zijn spierblessure, die hij opliep in de uitwedstrijd bij sc Heerenveen (0-1 winst). In de laatste Europese wedstrijd die de Belg speelde voor PSV was hij twee keer trefzeker tegen FC Zürich. Vertessen maakte in vijf Eredivisiewedstrijden dit seizoen nog geen doelpunt. Van de Blaak, debutant bij de selectie, staat al jaren bekend als een veelbelovend talent van PSV. Hij speelt normaliter als centrale verdediger en is rechtsbenig.

De verwachting is dat Van Nistelrooij tegen Bodø/Glimt wederom gaat rouleren. Op de persconferentie na het competitieduel met NEC (3-0) sprak hij over de fitheid van zijn selectie. "Het schema laat het sowieso niet toe dat elf jongens alle wedstrijden spelen. Het gebeurt al vaak dat spelers aangeven dat ze lichte klachten hebben. Dat deden Philipp Max en Ibrahim Sangaré bijvoorbeeld vandaag. Dan hoef je de keuze niet eens te maken. Zo rouleer je vanzelf al, want anders kunnen spelers het niet volhouden."

PSV heeft zich in Groep A van de Europa League reeds vrij eenvoudig geplaatst voor de volgende ronde. In de eerste vijf groepswedstrijden werden tien punten verzameld. De grootste prestatie was de 2-0 thuiszege van de Eindhovenaren op Arsenal. Joey Veerman en Luuk de Jong verzorgden de productie voor PSV. Het elftal van Van Nistelrooij trapt morgen om 21.00 uur af in Noorwegen, waarna de focus volledig op de Eredivisie-kraker tegen Ajax van aanstaande zondag zal gaan.

Volledige selectie PSV: Benitez, Hoever, Teze, Obispo, Ramalho, Simons, De Jong, Madueke, Gakpo, Guti, Drommel, Til, El Ghazi, Veerman, Bakayoko, Mwene, Vertessen, Sávio, Oppegard, Ledezma, Seelt, Schiks, Tielemans en Van de Blaak.

Eredivisie
Ajax
1 - 2
PSV

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
9
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
7
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties