Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Nistelrooij schuldbewust: 'Zag het terug en herkende mijzelf niet'

Laatste update:

Tijdens de persconferentie ter voorbereiding op de competitiewedstrijd tegen RKC van zondag, kwam Van Nistelrooij zeer kribbig over na een aanvaring met een journalist. Op de vraag of het fijn was om de eerstvolgende wedstrijd tegen RKC te moeten spelen, reageerde hij vinnig. "Dit wordt ook gewoon een hele lastige en moeilijke wedstrijd", begon Van Nistelrooij, om vervolgens een wedervraag te stellen. "Welke spelers van RKC vind jij dan prettig om tegenover te komen staan? Welke goede spelers spelen daar dan, volgens jou?"

Meer: Ruud van Nistelrooij onthult wat hij Peter Bosz stuurde na kampioenschap PSV

Het kwam de oefenmeester op de nodige kritiek te staan. Journalist Sjoerd Mossou stak de draak met de houding van Van Nistelrooij in zijn column in het Algemeen Dagblad. De journalist noemde zijn reactie 'een klassieke reflex van een trainer die onder hoogspanning staat'. "Zo fanatiek begon hij aan het niet-downplayen van de aanstaande tegenstander, dat je al snel het gevoel kreeg dat het niet over RKC ging, maar over Barcelona, compleet met Diego Armando Kramer en Romario de Souza Jozefzoon in de spits."

Verslaggever Cristian Willaert meldde voor de camera's van ESPN dat Iliass Bel Hassani en Florian Jozefzoon ontbraken, en dat het dus een 'makkie' kan worden voor PSV, doelend op de eerdere persconferentie. Dat amuseerde Van Nistelrooij. "Ha, de glimlach is terug", zo zei Willaert, nadat er een lach op Van Nistelrooij's gezicht verscheen. "Wij moeten naar onszelf kijken en ons niveau halen en dan moet je niet altijd maar over tegenstanders meepraten misschien, dat is niet zo handig", zo gaf hij toe.

"Ja, want je was nogal katterig vorige week", stelde Willaert. De trainer was zich schuldbewust. "Ja, ik zag het terug en herkende mijzelf niet helemaal meer." Volgens Arnold Bruggink zat er 'nog wel wat venijn' in de reactie op de persconferentie. "Ja dat zit er nog in en dat is ook wel bekend", zo beaamde de trainer, die zich echter niet volledig verontschuldigde. "Dat was wel even lekker om te doen, maar dat moet je niet altijd willen doen."

Eredivisie
PSV
1 - 0
RKC Waalwijk

Meer nieuws

De selectie van het Nederlands elftal voor het EK voetbal 2024: de kanshebbers
50
Sevilla kondigt emotioneel afscheid aan: clubicoon vertrekt na 684 wedstrijden
9
Duitsland maakt definitieve selectie voor EK in eigen land bekend
32
Roda-uitblinker Ould-Chikh zorgt voor hilariteit met opmerking over vervolgstap
2
Walter Benítez verschaft in interview duidelijkheid over toekomst bij PSV
17
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties