Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Nistelrooij telt zijn zegeningen: 'Scenario zoals we geschetst hadden'

Laatste update:

PSV kwam via Johan Bakayoko (assist Xavi Simons) redelijk uit het niets op voorsprong na ruim een kwartier spelen en verloste zich daarmee van een moeizame openingsfase. "Uiteindelijk weet je dat je de kwaliteiten hebt", aldus Van Nistelrooij. "Gakpo kreeg volledige mandekking van hun back, die volgde hem overal, daarom was het soms wat zoeken. Als je de eerste maakt krijg je iets meer ritme. Hun tweede was een knullige eigen goal, dan is het een heel eind klaar."

Door het scoreverloop kreeg Van Nistelrooij de mogelijkheid om een groot gedeelte van zijn basiself te sparen. Dinsdagavond staat voor de Eindhovenaren de volgende test op het programma, als ten koste van AS Monaco de play-offs van de Champions League moeten worden bereikt. "We hebben de spelers die veel gespeeld hebben in Monaco vandaag kunnen managen door de score. Wat dat betreft hebben we kunnen voldoen aan het scenario dat we geschetst hadden. We gaan het dinsdag zien."

Van Nistelrooij hoopt tegen de Monegasken andermaal te kunnen rekenen op Gakpo. De flankspeler imponeerde tegen Emmen met twee treffers en is ondanks veelvuldige interesse uit het buitenland nog altijd contractspeler van PSV. "Zonder tegenbericht gaan wij er gewoon vanuit dat hij bij ons is", aldus Van Nistelrooij. "Dat is het enige dat telt. Maar we weten ook allemaal dat er heel veel kan gebeuren in het voetbal. Als er clubs komen en bepaalde bedragen... Dat weet je. Dan gaat het tot het einde van de deadline door. Anders gaan we er vanuit dat hij blijft."

Eredivisie
PSV
4 - 1
FC Emmen
Gaat PSV zich plaatsen voor de play-offs van de Champions League?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
114
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties