Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Nistelrooij ziet 'geweldige ontwikkeling' bij pupil: 'Dat is voor het eerst'

Laatste update:

Obispo lijkt dit seizoen zijn definitieve doorbraak te beleven bij PSV. Kwam de stopper vorige jaargang onder Roger Schmidt nog tot 28 wedstrijden over alle competities, staat de teller nu na nog geen kwart seizoen al op vijftien. 'Dat hij een zekerheidje geworden is' - zoals ESPN na afloop van Zürich - PSV toespeelt - beaamt ook Van Nistelrooij.

"Hij heeft zich geweldig ontwikkeld", vindt de oefenmeester van de Eindhovenaren. "Hij is een stabiele factor in de verdediging, met een groot fysiek en een goed linkerbeen. Dat is natuurlijk een profiel dat je graag in je selectie hebt. Dat hij nu een reeks wedstrijden om de drie dagen kan spelen is voor hem voor het eerst. En het niveau wat hij daarmee haalt is mooi om te zien van dichtbij." Bovendien is Van Nistelrooij zeer te spreken over de assist op de 0-1 van Yorbe Vertessen.

Dat de PSV-trainer Obispo in de rust wisselde voor Jordan Teze had dan ook niets te maken met zijn optreden. Sterker nog, Van Nistelrooij vond dat PSV 'geweldig begon'. In dat kader kreeg ook gelegenheidsspits Vertessen de complimenten. "Hij was los. Als je zijn snelheid ziet - en ik moet zeggen: die eerste goal, die pakt hij geweldig vanuit de loop." De Belg kende een ongelukkig begin van het seizoen vanwege een blindedarmontsteking. "Nu heeft hij zijn eerste doelpunten te pakken, dat is altijd lekker."

Europa League
FC Zürich
1 - 5
PSV
Zie jij Armando Obispo dit seizoen zijn basisplaats bij PSV behouden?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
61
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties