Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Nistelrooijs meest gewaagde keuze krijgt bijval: 'Hij heeft zich bewezen'

Laatste update:

Drommel werd in de zomer van 2021 naar PSV gehaald als eerste doelman, maar ging in zijn debuutseizoen meer dan eens de fout in. Daarom besloot PSV een jaar na zijn komst al een nieuwe keeper te halen in de persoon van Walter Benítez. Die geniet dit seizoen het vertrouwen in de competitie, maar in bekerverband moet hij voorrang verlenen aan Drommel. Van Nistelrooij laat laatstgenoemde ook zondag spelen, zo liet hij vrijdag al doorschemeren.

Een begrijpelijke keuze, vindt Boschker. "Joël heeft al bijna een heel seizoen voor PSV gekeept en in de Europa League gespeeld. Hij heeft bewezen dat hij het niveau aankan. Het was anders geweest als hij achttien jaar was en nog helemaal geen ervaring had", aldus de oud-doelman van onder meer FC Twente in de Volkskrant.

Uit ervaring weet hij dat Drommel tot op het bot gemotiveerd zal zijn in De Kuip. Boschker zat in 2011 namelijk in precies hetzelfde schuitje als de PSV-goalie. Met 'bekerkeeper' Boschker onder de lat boekte Twente destijds de eindzege, en een dergelijke prijs zal ook voor Drommel speciaal voelen, zo vertelt hij. "Als speler ben je altijd betrokken, maar als je speelt toch net iets meer. Die bekerwinst in 2011 voelt nog altijd als mijn prijs."

Huub Stevens: 'Ik zou in een finale altijd met mijn sterkst mogelijke team spelen'
Huub Stevens, die ook ondervraagd wordt door de Volkskrant, koestert meer twijfels dan Boschker. De oud-trainer van onder meer PSV en Schalke 04 denkt dat Van Nistelrooij zichzelf in de vingers heeft gesneden. "Ik zou in een finale altijd met mijn sterkst mogelijke team spelen. Maar als Van Nistelrooij de belofte heeft gemaakt, kan hij nu niet meer terug. Dan verliest hij zijn geloofwaardigheid", aldus Stevens.

KNVB Beker
Ajax
1 - 1
PSV

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
31
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties