Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie bewijst als invaller zijn waarde voor Fenerbahçe

Laatste update:

Atromitos - Fenerbahçe 0-1
Van Persie begon op de bank en zag hoe zijn concurrenten Moussa Sow en Fernandao het lastig hadden bij de Griekse subtopper, al kreeg eerstgenoemde in de eerste helft wel een enorme kans op de 0-1. Zijn kopbal werd prachtig gekeerd. Nani, die wel in de basis begon, leek de Turken na rust alsnog aan de leiding te helpen, maar de Portugees zag zijn doelpunt afgekeurd worden vanwege buitenspel.

Ondanks het inbrengen van Van Persie voor Sow leek het duel af te stevenen op 0-0, maar in blessuretijd bepaalde de Oranje-international anders. Caner Erkin zocht de Nederlander met een lange bal en had succes. Van Persie duwde zijn tegenstander van zich af en kopte raak. Fenerbahçe heeft daardoor uitstekende papieren voor het bereiken van de groepsfase.

MSK Zilina - Athletic Club 3-2
De kersverse winnaar van de Spaanse Supercup, die maandag nog met 1-1 gelijkspeelde bij Barcelona, had in de eerste helft weinig moeite met de thuisploeg. Ibai Gómez profiteerde na zestien minuten van de ruimte die hem werd gegeven en bediende Sabin Merino, die de bal kalm in de hoek mikte. Op slag van rust verdubbelden de Basken de marge: Kike Sola schoot raak na matig uitverdedigen aan de kant van de thuisploeg.

Zilina bleek onaangedaan en ging na rust brutaal op zoek naar de aansluitingstreffer. Jakub Paur nam die na 66 minuten voor zijn rekening, waarna Willian de bijzonder knappe comeback compleet maakte. De 2-2 leek lange tijd de eindstand te worden, maar diep in blessuretijd maakte de Braziliaan de sensatie helemaal compleet. In de 94e minuut tekende hij voor de 3-2 eindstand.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
20
BILD: Bayern München zag om opvallende reden af van komst Zinédine Zidane
0
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
3
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties