Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie blinkt met magistrale actie en goals uit bij Fenerbahçe

Laatste update:

Na een klein halfuur opende Fenerbahçe de score. Na een korte corner kwam de bal bij de tweede paal terecht bij Van Persie, die de korte hoek onder vuur nam. De doelman redde en met wat geluk caramboleerde de bal terug tot bij Van Persie. De Nederlander zag Simon Kjaer helemaal vrij staan bij de tweede paal. Voor de mandekker uit Denemarken was het een makkelijk klusje binnen te koppen voor de 1-0.

De kunststukjes van Van Persie volgden na rust. De aanvaller brak door over links en had de bal naar twee ploeggenoten kunnen schuiven. Van Persie veinsde de bal ook af te spelen, maar na een magistrale sleep om de keeper kon hij de bal zelf in het doel schuiven. Dat was nog niet alles, want tien minuten voor tijd produceerde Van Persie ook nog eens de 3-0. Hij profiteerde van chaos in de Gaziantep-defensie en ongehinderd kopte hij binnen.

Robin van Persie is HE-LE-MAAL terug! Koekoek, keepertje! 󾍁󾍁󾍁

Geplaatst door voetbalzone op zondag 1 mei 2016

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
14
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
6
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
42
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties