Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie debuteert met remise bij Fenerbahçe

Laatste update:

Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk 0-0
Shakhtar Donetsk raakte in de huidige transferperiode drie belangrijke spelers kwijt: Douglas Costa ging naar Bayern München, Luiz Adriano trok naar AC Milan en Fernando tekende bij Sampdoria. Toch staat er nog altijd een prima ploeg en dat ondervond ook de Turkse topclub Fenerbahçe. Alex Teixeira kreeg na een minuut of twintig al een grote kans en even later kreeg Taison een vrije mogelijkheid. Fenerbahçe mocht van geluk spreken dat keeper Volkan Demirel, die even daarvoor nog een tik op zijn enkel kreeg, een fantastische redding verrichtte op het schot van een meter of elf.

Fenerbahçe, dat begon met aanwinsten Simon Kjaer, Fernandao, Jozef de Souza en Nani in de basis, kreeg in de eerste helft eigenlijk maar een grote kans. Fernandao kon inkoppen op een afgemeten voorzet van Nani, maar de spits raakte de bal te vol. Na de pauze kwam Fener beter in het spel, maar in aanvallend opzicht bleef het behelpen en een minuut of twintig voor tijd kwam Van Persie de tegenvallende Moussa Sow vervangen. Vlak voor tijd kreeg Van Persie een dot van een kans om te scoren, maar de Nederlander miste de bal.

Panathinaikos - Club Brugge 2-1
Voor Panathinaikos begon het duel met Club Brugge dramatisch. De Belgen kenden een droomstart door een doelpunt van Boli Bolingoli, die afrondde bij een prima voorzet van Hans Vanaken (die in de jeugd bij PSV speelde). Het leek van kwaad tot erger te gaan voor de Grieken: ex-Eredivisionist Markus Berg miste een strafschop en Sergio Sánchez kreeg een rode kaart voor een aanslag op Aboudoulay Diaby. Vlak voor de rode kaart had Berg zijn fout bij het missen van de strafschop echter goed gemaakt, door de 1-1 binnen te koppen.

Trainer Michel Preud'homme van Club Brugge had vooraf gezegd dat hij kon leven met 1-1 en na de onderbreking probeerde de ploeg dan ook de controle te houden. Er was geen vuiltje aan de lucht voor Club, maar een minuut of twintig voor tijd mocht Panathinaikos, de ploeg van coach Yannis Anastasiou, nog een keer aanleggen van elf meter. Doelpuntenmaker Bolingoli maakte hands en Berg liet de penalty over aan Nikos Karelis: 2-1.

Scoren deed Robin van Persie niet, maar hij heeft wel zijn debuut gemaakt voor Fenerbahce! #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-
Wie gaat er verder?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties