Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robin van Persie ziet in AZ-middenvelder Kenzo Goudmijn gewenste versterking voor sc Heerenveen

Laatste update:

De Telegraaf schrijft dat het gesprek tussen Van Persie en Goudmijn door 'meerdere mensen' werd opgevangen. De twee zouden van gedachten hebben gewisseld in het Gran Hotel, waar ze momenteel genieten van hun vakantie.

Goudmijn is eigendom van AZ, maar kwam sinds de winter uit voor Excelsior, waar hij een van de lichtpuntjes was. In dienst van de degradant kwam Goudmijn het afgelopen halfjaar tot achttien optredens in de Eredivisie en vier in de Keuken Kampioen Play-Offs.

Excelsior had bij lijfsbehoud het recht om Goudmijn nog een seizoen te huren van AZ, maar zag die optie in rook opgaan door de degradatie. De middenvelder ligt nog tot volgend jaar zomer vast in Alkmaar.

De kans bestaat dat Goudmijn eerst zijn contract verlengt bij AZ, om vervolgens te worden verhuurd aan Heerenveen. Een andere mogelijkheid is dat de Friezen de middenvelder definitief overnemen.

Goudmijn doorliep de jeugdopleiding van AZ en maakte er tevens zijn debuut in het betaalde voetbal. In 2021 werd hij uitgeleend aan Sparta Rotterdam, waarna het een jaar later de beurt was aan Excelsior.

Namens de Kralingers was Goudmijn over twee uitleenbeurten goed voor 82 wedstrijden, waarin hij 7 keer scoorde en 7 assists gaf. In het shirt van AZ staat de teller op twintig wedstrijden, waarin hij niet betrokken was bij een goal.

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
29
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
47
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties