Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie dwingt in 'Fergie Time' replay in FA Cup af

Laatste update:

United strandde vorig seizoen in ronde vier van het bekertoernooi en een jaar eerder in de halve finale. Zaterdag verliep de wedstrijd aanvankelijk wél positief voor the Red Devils, want na dik twintig minuten werd de tweede kans verzilverd. Kort nadat Nemanja Vidic uit een hoekschop van Alexander Büttner gevaarlijk had ingekopt was het Tom Cleverley die de 0-1 op zijn naam bracht. Javier Hernández ging een één-twee aan en snelde weg op rechts: uit zijn lage voorzet schoot Cleverley tegendraads raak.

Lang had West Ham niet nodig om zichzelf weer tot de orde te roepen. De Londenaren, die in de afgelopen dagen Joe Cole en Marouane Chamakh naar de club haalden, kwamen dankzij een mooie kopbal van James Collins weer terug in de wedstrijd. De Welshman zette het hoofd tegen een indraaiende bal van Cole en plaatste die in de rechterhoek. Snel daarna kwam United in meer gevaar, maar bofte het dat West Ham geen strafschop kreeg toegekend na een overtreding van Vidic op Kevin Nolan.

The Hammers vervolgden hun strijdwijze na rust en dat leverde, na bijna een uur op Upton Park, de voorsprong op. Weer stond Collins aan het einde van een aanval en opnieuw was Cole zijn aangever. De van Liverpool overgekomen middenvelder draaide van de linkerkant de bal in en Collins zette ten tweede male succesvol het hoofd tegen de bal. David de Gea kon er alleen maar naar kijken.

Sir Alex Ferguson zag het nog even aan en besloot vervolgens veranderingen door te voeren. De ervaren trainer bracht Antonio Valencia en Van Persie binnen de lijnen, even later gevolgd door Ryan Giggs. Het was echter een speler die mocht blijven staan, Danny Welbeck, die een grote kans op de gelijkmaker liet liggen. Hij kopte van dichtbij over uit een voorzet van Büttner. Als in een jongensboek was het echter toch weer Van Persie die in blessuretijd, uit een wereldpass van Giggs, voor 2-2 zorgde en daarmee een replay afdwong.

-
Manchester United kan nu al niet meer zonder Robin van Persie

Meer nieuws

Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
4
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
2
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
7
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
12
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties