Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Antonio Conte gaat 6,5 à 7 miljoen euro netto verdienen bij nieuwe club

Laatste update:

Napoli kent een dramatisch seizoen en staat momenteel op de tiende plaats in de Serie A. Het contrast met vorig jaar, toen Napoli met overmacht landskampioen werd onder Luciano Spalletti, is dan ook enorm. Er stonden dit seizoen met Rudi García, Walter Mazzarri en Francesco Calzona al drie trainers aan het roer.

Napoli had zijn ogen in eerste instantie op Gian Piero Gasperini, de oefenmeester die Atalanta deze week de Europa League bezorgde. De Italiaan besloot echter in Bergamo te willen blijven, waardoor Napoli doorschakelde naar Conte.

De clubleiding van Napoli ging vrijdag weer in gesprek met Conte, en in de afgelopen dagen zijn de onderhandelingen in een stroomversnelling geraakt. De officiële aankondiging van Napoli wordt dan ook spoedig verwacht.

Volgens La Gazzetta dello Sport tekent Conte een driejarig contract in Stadio Diego Armando Maradona. De oefenmeester gaat naar verluidt een netto jaarsalaris van 6,5 à 7 miljoen euro verdienen, exclusief twee miljoen euro aan jaarlijkse bonussen.

Calciomercato meldt dat Conte bovendien zeggenschap krijgt in de aanstaande zomerse transferperiode van Napoli. Ook moet hij belangrijke spelers zien te overtuigen om in Zuid-Italië te blijven.

Zijn aanstelling lijkt wel te laat te komen om Victor Osimhen van gedachten te laten veranderen. De steraanvaller van Napoli geniet hevige belangstelling uit met name de Premier League.

Conte zit sinds maart vorig jaar zonder club, nadat hij ontslagen werd bij Tottenham Hotspur. Daarvoor was hij de trainer van onder meer Inter, Chelsea, Juventus, Atalanta en het nationale team van Italië.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Transfersoap rondom Ajax-talent gaat door: 'Hij gaat tóch naar Feyenoord of PSV'
6
Brighton mengt zich in de strijd om handtekening Crysencio Summerville
10
'Franse promovendus Auxerre in gesprek met bij Ajax vertrekkende Ar'Jany Martha'
8
Live meepraten op het EK: Roemenië - Oekraïne
71
NEC wil opvolger van Jasper Cillessen in de Eredivisie oppikken
11
Sergio Ramos neemt definitief besluit en gaat Sevilla na één seizoen verlaten
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties