Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie geniet van PSV'er: 'Hij beheerst alle facetten van voetbal'

Laatste update:

De vraag welke speler de Eredivisie is ontgroeid, vindt Van Persie moeilijk te beantwoorden. "Maar Kökçü bijvoorbeeld, die ken ik best goed, heb ik nog mee samengespeeld. Hij is aanvoerder van Feyenoord, draagt rugnummer 10 en speelt daar al vanaf zijn twaalfde. Dat is ook wat waard, hè. Zo kun je het ook uitleggen. Uiteindelijk is het aan hem en de clubs om te kiezen wat het beste moment is om te gaan", aldus de voormalig aanvoerder van de Rotterdammers.

"Timber is de Eredivisie ontgroeid", is Touzani stellig. "Kökçü is het denk ik ook ontgroeid, maar als je met Ajax in de Champions League speelt kun je bepaalde dingen zien. Ook bij het Nederlands elftal. Dat kun je van weinig spelers zeggen. Daarom zit ik in de Ajax-hoek te kijken en kom ik uit bij Timber. Dat is toch wel de enige." Zuiverloon gaat een stap verder. "Ik denk dat heel Ajax de Eredivisie is ontgroeid. Dat team is echt niet normaal goed. Tadic, Bergwijn die is teruggekomen. Voor hem is het veel te makkelijk wat ik nu al zie."

Xavi Simons
Van Persie kijkt dit seizoen eveneens met bovengemiddelde interesse naar Xavi Simons. De middenvelder annex aanvaller van PSV maakte onlangs zijn debuut voor Jong Oranje en wordt een mooie toekomst toegedicht. "Dat vind ik een geweldige speler", aldus Van Persie. "Ik kende hem nog niet zo goed. Maar als je zo jong bent en met zoveel vertrouwen op het veld staat... Hij beheerst alle facetten van voetbal. Dat vind ik genieten als liefhebber. Ik vind het echt een geweldige speler. Ik denk dat hij een hele grote toekomst tegemoet gaat."

Ook Touzani geniet van de eerste maanden van de PSV'er op de Nederlandse velden. "Ik ben benieuwd hoeveel rek er nog in zit", aldus de programmamaker. "Ik heb bij Barcelona zijn eerste interview ooit gedaan. Dus ik volg hem al iets langer. Ik heb er een persoonlijk gevoel bij. Toen ik hem zag spelen, was ik echt aangenaam verrast. Ik dacht dat hij nog even nodig zou hebben. Als we nog veel van hem kunnen verwachten, kan er iets heel geks gebeuren."

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
2
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
10
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties