Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie gewaarschuwd: 'Je houdt het niet eeuwig vol'

Laatste update:

Van Hooijdonk speelde in de seizoenen 2003/04 en 2004/05 voor Fener en Kuyt is er net vertrokken, na drie seizoenen. De twee maakten bijzondere jaren mee in Istanbul en weten wat Van Persie min of meer kan verwachten. De massale aandacht bijvoorbeeld die op een bekende buitenlandse naam afkomt ervaarden Pi-Air en Kuyt zelf ook al. Kuyt haalt zaterdag in het Algemeen Dagblad een herinnering op van zijn begindagen in Turkije.

Kort na zijn presentatie ging Kuyt 'een visje eten' met zijn familie en na het hoofdgerecht nam hij met zijn kinderen even een kijkje aan de waterkant van het restaurant. Er kwam toen een oude man naar hen toe. "Die pakte me vast. Omhelse me. Kuste me twee keer op de wangen. Hij wilde laten zien hoe dankbaar hij was dat ik voor Fenerbahçe kwam voetballen - en dat is prachtig natuurlijk. Maar mijn kinderen stonden wel eventjes raar te kijken", lacht Kuyt, die deze zomer wegging als een gevierd man.

Van Hooijdonk roept naar boven dat voetballen in de Turkse top een speciaal soort druk met zich mee brengt. Van Persie speelde al op topniveau met Arsenal, Manchester United en Oranje en zal ook nu weer iets mogen verwachten. Als het goed gaat, legt Van Hooijdonk uit in de ochtendkrant, dan is alles fantastisch bij Fenerbahçe. "Maar als buitenlander gaat ook als eerste je kop eraf. Daar moet je mee om kunnen gaan", zegt de oud-aanvaller.

Hij zegt ook dat het niveau wel anders is dan tien jaar terug, toen hij zelf voor de club speelde en eenmaal landskampioen werd. Een uitwedstrijd zomaar even winnen is er inmiddels niet meer bij, verzekert Van Hooijdonk, die geliefd was, maar ook druk voelde. De Turkse fans houden namelijk veel van hun helden, maar boven alles van hun club. Schermen met de belangstelling van andere clubs is dus echt 'not done'. Van Hooijdonk weet het ook. "Door dat soort dingen houd je het leven er als voetballer niet eeuwig vol. Hoe mooi ook, na verloop van tijd wordt het beklemmend."

Wordt Robin van Persie een succes bij Fenerbahçe?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
137

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties