Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie gidst Feyenoord naar simpele zege op NAC Breda

Laatste update:

NAC won vorig seizoen in de competitie tweemaal van Feyenoord, maar de Bredanaren hadden het in de openingsfase lastig in De Kuip. De thuisploeg maakte vanaf de eerste minuut jacht op het doel van Van Leer en zette de debuterende goalie al na vijf minuten voetballen aan het werk. Een inzet van Jeremiah St. Juste na een hoekschop van Jens Toornstra werd onschadelijk gemaakt door Van Leer, waarna de rebound werd opgeruimd door Arno Verschueren. Feyenoord maakte een energieke indruk en wist het krachtsverschil halverwege de eerste helft uiteindelijk ook uit te drukken in een voorsprong.

Meer: Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: ‘Rot toch op!’

St. Juste zette Steven Berghuis aan het werk met een snel genomen vrije trap, waarna de buitenspeler Van Persie een niet te missen mogelijkheid bood: 1-0. Feyenoord zat zo relatief vroeg op rozen, maar kon uiteindelijk niet lang genieten van zijn voorsprong. Tyrell Malacia beging tien minuten na de openingstreffer een overtreding op Mikhail Rosheuvel, waarna de bal op de stip werd gelegd door scheidsrechter Bas Nijhuis. Gianluca Nijholt ontfermde zich over het buitenkansje en zorgde vervolgens op overtuigende wijze voor de gelijkmaker. Feyenoord was in het slot van de eerste helft zoekend en kwam voor de thee uiteindelijk niet meer in de buurt van het doel van NAC.

Met Mohamed El Hankouri na rust als vervanger van Sam Larsson binnen de lijnen begon Feyenoord vervolgens sterk aan de tweede helft. Berghuis, Toornstra en Jan-Arie van der Heijden ondernamen allen pogingen in de eerste vijf minuten na de onderbreking, maar zij vonden Van Leer op hun pad. De van Ajax gehuurde doelman keepte een sterke wedstrijd, maar moest na ruim een uur voetballen een bijzonder bittere pil slikken. Van Leer leek in eerste instantie nog goed weg te komen nadat een kopbal van Van Persie via de onderkant van de lat uit het doel stuiterde, maar via zijn eigen lichaam belandde het leder alsnog in het doel: 2-1.

Van Leer belandde zo onbedoeld op het scorebord en achttien minuten voor tijd moest de keeper ook voor een derde maal vissen. Eric Botteghin verlengde een hoekschop met het hoofd, waarna Van Persie van dichtbij zijn tweede doelpunt van de wedstrijd kon maken. Daarmee was het verzet van NAC wel gebroken. Feyenoord kon het duel eenvoudig uitspelen en sloeg via Tonny Vilhena ook nog voor een vierde maal toe. De middenvelder werd de diepte ingestuurd door invaller Yassin Ayoub en rondde daarna oog in oog met Van Leer beheerst af. Mitchell te Vrede deed daarna nog wat terug namens NAC, maar echt aan het wankelen werd Feyenoord niet meer gebracht.

-
Eindigt Feyenoord dit seizoen in de top drie?

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
14
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
9
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
22
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
59

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties