Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie glundert na dubbelslag: 'Een van mijn grootste dromen'

Laatste update:

"Het was een van mijn grootste dromen om in een derby tegen Galatasaray te scoren en om de wedstrijd te winnen. Ik heb eerder grote derby's gespeeld, maar een atmosfeer als deze heb ik nog nooit meegemaakt. Ik ben blij met de doelpunten die ik heb gemaakt, ben trots. Je kon aan mijn uitbundigheid bij het juichen zien hoezeer ik deze wedstrijd wilde winnen", aldus Van Persie in de Turkse pers.

"We hebben een geweldig team en een uitstekende technische staf en hebben vanavond 25 miljoen Fenerbahçe-supporters gelukkig gemaakt. Het betekent heel veel voor de fans wanneer we Galatasaray verslaan", besluit de linkspoot. Jan Olde Riekerink, de trainer van Galatasaray, concludeerde dat zijn team het niet verdiende om te winnen: "Ik had er vertrouwen in, maar we hebben op het veld zowel in aanvallend als in verdedigend opzicht niets laten zien."

Robin van Persie kan voorlopig niet meer stuk bij de supporters van Fenerbahçe. Prachtige emotie! 💛🔵

Geplaatst door voetbalzone op zondag 20 november 2016

-

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties