Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie heeft geluk niet aan zijn zijde, Bayer overleeft in Donetsk

Laatste update:

Real Sociedad - Manchester United 0-0
De bezoekers uit Manchester, met Van Persie en Alexander Büttner op de bank, domineerden in de eerste helft, maar slaagden er niet in om een voorzichtig Real Sociedad op achterstand te zetten. Claudio Bravo werd niet of nauwelijks op de proef gesteld. Pas in de laatste minuten voor rust beet de thuisploeg wat meer van zich af, maar ook David de Gea had in de eerste 45 minuten weinig te doen. Een schot van Alberto de la Bella vlak voor rust was de enige noemenswaardige poging van de Basken.

Vijf minuten na rust liet Javier Hernandez een dot van een kans liggen. Na voorbereidend werk van Shinji Kagawa had de Mexicaan de hoek voor het uitkiezen, maar tot opluchting van Bravo ging de inzet van Chicharito over zijn doel. Na ruim een uur spelen maakten Van Persie en Ashley Young hun opwachting en de entree van de Nederlander ging aan niemand voorbij. Na een voorzet van Young mikte hij op de paal. Twintig minuten voor tijd liet Van Persie wederom een uitgelezen mogelijkheid liggen. Na een overtreding van Markel Bergara op Young mocht de Nederlander vanaf elf meter aanleggen, maar weer stond de paal in de weg. Sociedad kwam flink onder druk te staan en had geluk dat Mikel González tijdig een inzet van Antonio Valencia van de lijn kon halen. United beëindigde het duel met tien man: Marouane Fellaini kreeg in de slotfase zijn tweede gele kaart.

Shakhtar Donetsk - Bayer Leverkusen 0-0
In de eerste helft maakte de ploeg van Mircea Lucescu de beste indruk. Men was echter niet bijster zorgvuldig in de afwerking en verliet enigszins teleurgesteld het veld toen het rustsignaal klonk. Bij Bayer heerste juist opluchting. Facundo Ferreyra stuitte tot tweemaal toe op Bernd Leno en ook Alex Texeira miste scherpte. Een mislukte voorzet van Darijo Srna na een half uur spelen belandde zelfs op de paal. De Kroaat kreeg niet veel later een tweede kans, nadat Bernard op Leno was gestuit, maar zijn rebound ging over het doel van Bayer. Het rustsignaal kwam als een verlossing voor Bayer.

Ook na de onderbreking bleef Bayer overeind en zo behaalde het team van Sami Hyypia een cruciaal punt in de strijd om overwintering in de Champions League. Kansen waren er volop voor Shakhtar, maar Taison, Ferreyra en Yaroslav Rakitskiy kregen de bal niet langs Leno.

UEFA Champions League
Real Sociedad
0 - 0
Manchester United
Wie eindigt als groepswinnaar?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties