Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie helpt Moyes aan eerste prijs in dienst van Man United

Laatste update:

Al na acht minuten tekende Van Persie voor het openingsdoelpunt en dat was een uitstekende treffer. Patrice Evra zorgde voor de voorzet en Van Persie zorgde met een briljante kopbal voor de verandering op het scorebord. Degradant Wigan (dat in de laatste zeventien ontmoetingen met Manchester United slechts een keer niet verloor) liet zich niet naar de slachtbank leiden in het vervolg van de eerste helft. De ploeg van manager Owen Coyle, die Roberto Martínez opvolgde in het DW Stadium, kreeg zelfs kleine kansjes via James McClean en Grant Holt, maar wist geen verandering in de stand te brengen.

Zo'n tien minuten na rust zette Van Persie zijn handtekening onder zijn tweede. De Nederlander had geluk dat zijn schot van richting veranderde via het been van James Perch, daardoor was keeper Scott Carson kansloos. In aanvallend opzicht was het bij tijd en wijle genieten wat de mannen van Moyes lieten zien, hoewel een derde doelpunt wellicht wat teveel van het goede was geweest. In aanvallend opzicht konden the Latics hoe dan ook geen vuist maken: United-keeper David de Gea hoefde, zeker na rust, nauwelijks in actie te komen.

In de slotfase werden Van Persie en diens kompaan Danny Welbeck van het veld gehaald en Manchester United ging vrolijk door met aanvallen, maar doelpunten zouden er niet meer vallen. Moyes zal er niet wakker van liggen: zijn team stond er toen het moest en hij heeft zijn eerste prijs als opvolger van Sir Alex Ferguson te pakken.

-
Robin van Persie wordt topscorer van Engeland

Meer nieuws

Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
0
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
5
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
4
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
22
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
57
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties