Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie: 'Ik ben heel relaxed, ik doe niet mee aan die poppenkast'

Laatste update:

De routinier geeft aan dat hij het 'heel simpel ziet': hij heeft nog een contract voor één seizoen bij de Engelse topclub. Dat er volop gespeculeerd wordt over een transfer, doet er volgens Van Persie niet toe. Zelf houdt de spits zich in ieder geval niet bezig met een overgang naar een andere club. "De ene dag ga ik daar spelen, dan weer daar. Maar ik ben heel relaxed", vertelt Van Persie aan De Telegraaf.

"Ik doe niet mee aan die poppenkast", maakt de Oranje-captain duidelijk, die erop wijst dat Man United en hij drie jaar geleden 'met ons volle verstand' een verbintenis tot medio 2016 hebben ondertekend. "Als ik de transfer van Feyenoord naar Arsenal bekijk, was ik heel nerveus en sliep ik er echt niet van. Bij de overgang van Arsenal naar United was ik al weer wat ouder, maar die was best heftig. Maar nu slaap ik er geen seconde minder door."

Denk je dat Robin van Persie bij Manchester United blijft?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties