Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van Persie keert na veertien jaar terug bij Feyenoord'

Laatste update:

De 34-jarige Van Persie laat zijn tot medio 2018 doorlopende contract bij Fenerbahçe ontbinden en hoewel de club uit Aziatisch Istanbul daar nog geen officiële mededelingen over heeft gedaan, twijfelt 'geen beleidsbepaler' van Feyenoord er meer aan dat de linkspoot terugkeert in De Kuip, zo valt er in het dagblad te lezen. Voetbal International voegt eraan toe dat Van Persie zaterdag medisch gekeurd wordt.

Meer: V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast | Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook

Als een verrassing komt de hernieuwde samenwerking tussen Feyenoord en Van Persie niet, want er werd al maanden gespeculeerd dat de 102-voudig internatoinal van het Nederlands elftal terug zou komen. Hij speelde van 1996 tot 2004 ook al voor Feyenoord en kwam in die periode tot 21 doelpunten en 9 assists in 76 officiële wedstrijden. Daarnaast won hij in 2001/02 de UEFA Cup met de Rotterdammers.

De trainer van Fenerbahçe liet vrijdag al doorschemeren dat Van Persie waarschijnlijk zou vertrekken: "Het is voor beide partijen niet voordelig om er op dit moment over te praten. Momenteel is een vertrek van Van Persie het beste en dat lijkt aanstaande", zo werd Aykut Kocaman geciteerd door de Turkse media. Van Persie kwam in dienst van De Gele Kanaries tot 40 treffers en 8 assists in 91 optredens.

Een goede aanwinst voor Feyenoord?

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
2
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
17
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties