Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie opnieuw de held van Manchester United, Bony scoort

Laatste update:

Van Persie begon met Danny Welbeck in de punt van de aanval en Wayne Rooney, al de hele transferzomer een onderwerp in de tabloids, begon op de reservebank. Bony nam ook plaats in de dug-out van het kolkende Liberty Stadium. De thuisploeg heeft een prima voorbereiding achter de rug en plaatste zich voor de laatste voorronde van de Europa League en bond met vertrouwen de strijd aan tegen de kampioen. Swansea zette het bezoek geregeld vast op eigen helft en hield het tempo hoog. Over en weer werden er ferme tackles uitgedeeld en na acht minuten noteerde United de eerste kans van het duel.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

Phil Jones ontving een pass van Ryan Giggs en volleerde richting doel, maar Michel Vorm voorkwam met een fraaie redding de openingsgoal. The Swans waren echter sterker en kregen na twintig minuten een goede kans, maar David De Gea voorkwam door gestrekt te gaan de 1-0 van Wayne Routledge. United kon de bal niet in de ploeg houden en moest naar adem happen. Van Persie bracht United na ruim een halfuur spelen echter in veiligheid. Op acrobatische wijze rondde hij een pass van Giggs af: 0-1. Die treffer werd gevolgd door nog een bliksemgoal. Danny Welbeck tikte van dichtbij binnen na een pass van Antonio Valencia.

Michael Laudrup zag dat Swansea de wedstrijd in twee minuten tijd uit zijn vingers liet glippen. Hij besloot om bij het begin van de tweede helft Bony de wei in te sturen, terwijl ook Pablo Hernández zijn opwachting maakte. United zat door de dubbele voorsprong in een zetel en liet de gastheer het spel maken, om vervolgens na een uur weer een grote kans te krijgen. Van Persie, die zijn vijftigste officiële wedstrijd voor United speelde, vond de ruimte achter de defensie en volleerde de bal in kansrijke positie voorlangs. Nadat Bony hierna tevergeefs om een strafschop had geappelleerd, kwam Rooney in het veld. Hij verving Ryan Giggs.

Beide ploegen kregen nog één kans alvorens Van Persie de genadeklap uitdeelde. Een kopbal van Patrice Evra werd van de lijn gehaald en Ángel Rangel volleerde naast. Na 73 minuten was het de beurt aan Van Persie, die twee verdedigers bezighield en uiteindelijk de ruimte vond om met zijn linker hard uit te halen: 0-3. Bony maakte er nog 1-3 van, alvorens Welbeck de eindstand bepaalde. Swansea, waarbij Jonathan de Guzman niet meedeed, speelt donderdag thuis tegen Petrolul Ploiesti in de play-offronde van de Europa League. Van Persie kreeg een publiekswissel.

Bekijk hier het schitterende tweede doelpunt van Robin van Persie

-
Hoeveel doelpunten maakt Robin van Persie dit seizoen in de Premier League?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties