Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie schiet Man Utd met hattrick naar kwartfinale

Laatste update:

Van Persie was dus het middelpunt van de feestvreugde, maar stond niet meer op het veld toen Björn Kuipers floot voor het eindsignaal. Kort voor het einde raakte de matchwinner geblesseerd en moest hij per brancard het veld verlaten. Vooralsnog is het niet duidelijk hoe serieus de kwetsuur is. Moyes zal hopen dat de blessure meevalt, want dinsdagavond bewees Van Persie weer eens hoe belangrijk hij kan zijn voor United. Vrijdag wordt bij de loting duidelijk wie de Engelsen tegenkomen in de kwartfinale van de Champions League. Voor Olympiacos zit het avontuur erop: de Grieken hadden nog wel kansen gehad om door te bekeren, maar hadden de pech dat David de Gea geweldig keepte. De doelman had een aantal uitstekende reddingen in huis.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

De eerste serieuze kans van het duel kwam woensdagavond op naam van Hernán Pérez, maar na terugleggen van Joel Campbell schoot de middenvelder van Olympiacos van dichtbij over, waardoor United met de schrik vrijkwam. Kort hierna kwam de thuisploeg zelf erg dicht bij de openingstreffer, maar een kopbal van Wayne Rooney belandde op de paal. Ryan Giggs had bij deze kans een geweldige voorzet in huis en na ruim twintig minuten spelen was de veertigjarige Welshman ook belangrijk bij het moment dat de 1-0 opleverde. Giggs bediende Van Persie, die in de rug werd gelopen door José Holebas en zo een strafschop verdiende. De Nederlander benutte het buitenkansje zelf en bracht de spanning zo terug in de wedstrijd.

Patrice Evra kopte vervolgens bijna de 2-0 binnen, maar Roberto plukte zijn inzet uit de bovenhoek, voordat De Gea United op de been hield. De keeper redde tweemaal formidabel met zijn voeten, bij pogingen van David Fuster en Alejandro Domínguez, waardoor United de voorsprong vasthield. Kort voor rust werd deze voorsprong ook nog verdubbeld: Rooney gaf de bal laag voor op Van Persie, die net geen buitenspel stond en zo de 2-0 binnen kon tikken. Halverwege was de score over twee wedstrijden dus weer in evenwicht en in de tweede helft probeerde United direct verder uit te lopen. Dat lukte ook: Danny Welbeck verdiende op de rand van het strafschopgebied een vrije trap en die werd binnengeschoten door Van Persie. Keeper Roberto zag er hier overigens niet echt goed uit.

Olympiacos gooide de handdoek niet in de ring. De Grieken hadden na de derde goal van Van Persie maar een doelpunt nodig om weer verder te bekeren en kregen daar al snel twee aardige mogelijkheden voor, maar een inzet van Domínguez ging via het lijf van Van Persie net naast, een kopbal van Pérez ging over (waar hij toch zeker onder de lat en tussen de palen had moeten mikken) en Domínguez schoot even later ook hard over. United moest bij de les blijven en ook Fuster werd nog gevaarlijk, maar hij schoot de bal recht in de handen van De Gea. De keeper greep een klein kwartier voor tijd opnieuw in en kon terugkijken op een geweldig duel, maar Van Persie werd natuurlijk tot man van de wedstrijd gekozen.

-
Denk je dat Manchester United de Champions League kan winnen?

Meer nieuws

Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
15
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
10
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
2
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
31
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties