Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie slaat laat toe met Fener, Shakhtar weet raad met Anderlecht

Laatste update:

Fenerbahçe - Sporting Braga 1-0
Fenerbahçe kon in de eerste helft weinig indruk maken in het eigen Ülker Stadion. De thuisploeg hanteerde een laag tempo en werd slechts één keer serieus gevaarlijk: Robin van Persie kon een strakke voorzet van Volkan Sen niet tot in het doel verlengen. Namens Braga deed Ahmed Hassan een poging, maar hij stuitte op Volkan Demirel. In de tweede helft leek de thuisploeg van trainer Vítor Pereira alsnog het scorebord in beweging te brengen, maar na negen minuten werd een treffer van Van Persie wegens buitenspel afgekeurd.

Hij tikte een voorzet van linksachter Caner Erkin bij de eerste paal binnen en zelfs uit de herhaling kon niet met zekerheid worden gezegd of de Oranje-international zich in buitenspelpositie bevond of niet. RVP had sowieso weinig geluk, want hij werd even later met een gele kaart bestraft voor een vermeende fopduik en trof met een kopbal evenmin doel. Pereira hoopte met Fernandão binnen de lijnen alsnog een treffer te kunnen forceren, maar het was uiteindelijk Mehmet Topal die het verschil maakte. De Turk schoof met links binnen : 1-0.

Shakhtar Donetsk - Anderlecht 3-1
De ploeg van Lucescu legde in de eerste helft de basis voor de zege. Anderlecht had niets in de melk te brokkelen, maar het had er heel anders uit kunnen zien indien Frank Acheampong scherper voor het doel van Andriy Pyatov was geweest. In drie minuten tijd kreeg de ploeg trainer Besnik Hasi twee tegendoelpunten om de oren. Doelman Silvio Proto had geen antwoord op een bekeken schot van Taison en moest daarna ook lijdzaam toezien hoe Oleksandr Kucher het leer hard tegen de touwen kopte: 1-0 en 2-0. De bezoekers uit Brussel hadden geen enkel antwoord op de creativiteit van met name de Braziliaanse spelers van Shakhtar.

Shakhtar liet het swingende voetbal in de rust in de kleedkamer achter. Het was Anderlecht dat meer initiatief had en uiteindelijk loon naar werken kreeg: het was Acheampong die de bal uit een voorzet van invaller Ibrahima Conte kon binnenkoppen: 2-1. Ietwat tegen de verhouding in vergrootte Shakhtar echter weer de voordelige marge. Het was Eduardo die uit een corner voor de 3-1 zorgde. Pogingen van Anderlecht om een tweede uitdoelpunt te maken, mislukten jammerlijk. De 2-1 van Acheampong biedt echter mogelijkheden voor de return.

FC Basel - Sevilla 0-0
De ploeg van Unai Emery domineerde in de eerste 45 minuten, maar de beste kans was voor FC Basel. In de achtste minuut leek Marc Janko een heerlijke voorzet van Renato Steffen achter David Soria te koppen. De aanvaller gaf het leer echter niet de juiste richting mee. FC Basel kwam na de onderbreking sterk uit de kleedkamers. Sevilla had het zichtbaar moeilijk, maar was na een uur spelen ook dicht bij de 0-1. Keeper Tomas Vaclik kon voorkomen dat Steve Nzonzi een pass van Kevin Gameiro kon afronden. Het duel ging vervolgens op en neer, met kansen voor Matías Delgado en Gameiro, maar het scorebord in St. Jakob Park kwam niet in beweging. In de slotfase kreeg Nzonzi een tweede gele kaart, voor een elleboogstoot jegens Birkir Bjarnason. Het weerzien in Sevilla, over een week, zal dan ook beladen zijn.

De supporters van Fenerbahçe hebben er vertrouwen in! Prachtig! #via @demarkesports] #fenbra #uel #vanpersie

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


-
Denk jij dat Fenerbahçe de Europa League wint?

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
4
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
51
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
10
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
34
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties