Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Furieuze Spurs-manager Postecoglou krijgt het aan de stok met fan van Tottenham

Laatste update:

De Australische manager baalde als een stekker na de verliespartij tegen Manchester City. De kans op de vierde plaats, die aan het einde van het seizoen recht geeft op deelname aan de Champions League, is daarmee verkeken.

Postecoglou sprak na afloop tegenover de media zijn ergernis uit. "Het was niet de sfeer die ik hier gewend ben." De oefenmeester kreeg het tijdens het duel ook aan de stok met een supporter van Tottenham, die Manchester City in zijn ogen veel te veel aanmoedigde.

"De laatste 48 uur hebben me laten zien dat de fundamenten bij deze club vrij broos zijn. Binnen de club, maar ook erbuiten. Ik ga daar hier niet verder op in. Het zijn gewoon mijn observaties. Die houd ik voor mezelf. We moeten terug naar de tekentafel", vervolgde Postecoglou, die leek te doelen op een algeheel gebrek aan winnaarsmentaliteit in en rondom de club.

Postecoglou is zeker niet de eerste manager van Spurs die de mentaliteit kraakte in Londen. Zijn voorgangers Antonio Conte en José Mourinho deden dat eerder ook al.

"Ze zijn er hier gewoon aan gewend geraakt om niets te winnen", zei Conte in maart vorig jaar kort voor zijn vertrek. "Ze willen niet voor iets belangrijks spelen, ze willen niet onder druk spelen, ze willen geen stress krijgen. Dat is lekker makkelijk."

Postecoglou haalde zijn schouders op toen hem werd gevraagd naar de supporters van Tottenham die juichten voor Manchester City, waardoor aartsrivaal Arsenal de koppositie in de Premier League is kwijtgeraakt. "Ik wil gewoon succesvol zijn hier. Dus wat de prioriteiten van andere mensen hier zijn, maakt me helemaal niks uit."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Higler en VAR krijgen de volle laag: had 4-2 van NAC Breda wel mogen tellen?
13
De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
8
Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
8
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
8
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties