Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie stopt na dit seizoen: 'Dat was ook de insteek'

Laatste update:

"Ik ben straks 36 jaar, dan ben ik 18 jaar prof geweest. En vanaf mijn vijfde jaar ben ik eigenlijk alleen maar bezig geweest met voetballen. Ik zie het ook niet zo dat mijn terugkeer bij Feyenoord pas geslaagd is als we de landstitel pakken", aldus de recordtopscorer van het Nederlands elftal.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

"Wanneer het wel geslaagd is? Dat is het eigenlijk al. Als je naar het hele plaatje kijkt. Ik was het plezier kwijtgeraakt. Zo wilde ik niet eindigen, zonder plezier (…) Ik zie het breder dan alleen een prijs omhoog houden of niet. Dat is wel het doel, dat spreekt de clubleiding ook uit. Maar het is niet voor mij iets tussen wel of niet geslaagd."

Van Persie speelde voor Excelsior alvorens hij in 1996 bij Feyenoord terechtkwam. De linkspoot speelde hierna nog voor Arsenal, Manchester United en Fenerbahçe. In dienst van Feyenoord staat Van Persie in totaal op 34 doelpunten en 12 assists in 101 wedstrijden. Hij won drie prijzen met Feyenoord: de UEFA Cup in 2001/02, de KNVB Beker in 2017/18 en de Johan Cruijff Schaal van dit seizoen.

Is Robin van Persie momenteel de beste speler van Feyenoord?

Meer nieuws

Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
33
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
6
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties