Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie verbaasd: 'Een psychiater? Ik heb er nooit wakker van gelegen'

Laatste update:

Na afloop van het duel werd hij achterna gezeten door de hooligans van Ajax en kreeg hij klappen. "Ik wil het niet overdrijven, maar ik dacht dat ik dood ging", wordt Van Persie geciteerd in The Guardian. "Als je bewusteloos op de grond ligt en ze steken een mes in je, dan is het voorbij. Een aantal weken lang kon ik niet slapen. Ik had nachtmerries en werd 's nachts badend in het zweet wakker. Een psychiater hielp me er weer bovenop."

Meer: Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen | Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie

In gesprek met het Algemeen Dagblad ontkent Van Persie deze lezing: "Ik heb van dat incident bij Ajax nooit wakker gelegen en ik ben ook niet naar de psychiater geweest", zegt hij. "Ik heb daar de auteur nooit over gesproken. Over een aantal andere zaken trouwens ook niet. Een fantasierijk artikel zo vlak voor het WK, zal ik maar zeggen. Maar ik zal er opnieuw niet wakker van liggen."

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
10
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
65
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties