Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie voert gesprek met Heerenveen en staat open voor stap naar Friesland

Laatste update:

Omrop Fryslân meldde maandagavond dat Van Persie in de belangstelling van Heerenveen staat. Kees van Wonderen vertrekt na dit seizoen bij de huidige nummer elf van de Eredivisie en de oud-spits geldt als een optie om hem op te volgen. Van Persie wil dolgraag hoofdtrainer worden, maar bij Feyenoord is dat logischerwijs niet mogelijk zo lang Arne Slot er met de scepter zwaait.

Meer: Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook | V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast

Daarnaast is het nog maar afwachten of Dennis te Kloese het bij een eventueel zomers vertrek van Slot aandurft om Van Persie zonder ervaring als trainer op het hoogste niveau voor de leeuwen te gooien. "Hij wil hoofdtrainer worden en bij Feyenoord zijn vervolgstappen momenteel niet mogelijk. Vandaar dat hij verder kijkt", aldus De Vries.

"Van Persie wilde luisteren naar het verhaal van Heerenveen, verkerend in de wetenschap dat deze club mogelijk een ideaal vertrekpunt als hoofdtrainer is." De Vries schrijft dat de oud-spits 'niet onomstreden' is in de jeugdopleiding van Feyenoord.

"Zijn trainerskwaliteiten worden erkend en zijn loopbaan als voormalig topvoetballer behoeft geen toelichting. Keerzijde is dat Van Persie van Feyenoord Onder 18 naar verluidt volledig zijn eigen plan trekt, compleet met een door hem samengestelde begeleidingsstaf van zo'n vijftien (!) personen."

De Vries benadrukt dat Van Persie vooralsnog één van de kandidaten is voor de trainersvacature in Heerenveen. Zoals bekend staan ook Rick Kruys en Maurice Steijn op de lijst.

Feyenoord wil verder met Van Persie


Feyenoord probeert Van Persie binnenboord te houden, zo meldt het AD dinsdagmiddag. De club wil de jeugdtrainer langer aan zich binden, maar die gesprekken hebben vooralsnog geen nieuwe verbintenis opgeleverd. "Bij Feyenoord weten ze dat de oud-spits de ambitie heeft om hoofdtrainer te worden", schrijft clubwatcher Gouka.

"Van Persie heeft ook gesproken met Te Kloese over de toekomst, maar een akkoord kwam er (nog) niet. Feyenoord laat weten zelf ook graag verder te willen met Van Persie", zo klinkt het.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
62
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties