Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie: 'Wat heb ik er voor baat bij als hij wordt ontslagen als manager?'

Laatste update:

"Dat lijkt me niet de oplossing en meestal gaan elftallen er ook niet beter door voetballen", verklaart Van Persie in zijn rol van analist bij BT Sport. "Ik heb al vaker bepaalde dingen gezegd over Solskjaer en andere trainers. Geef coaches nou eens écht de tijd om hun ideeën te implementeren binnen een club." De oud-international van Oranje houdt er sowieso niet van om de positie van trainers uitgebreid te bespreken. "Ik zit hier om mijn mening te geven, niet om de werkwijze van Solskjaer te beoordelen of wat dan ook. Ik geef slechts mijn mening over wat ik zie tijdens wedstrijden."

Donny van de Beek in steenkolenengels: 'They make profijt of it'

"Ik hoop alleen maar dat ze Solskjaer meer tijd gunnen", aldus Van Persie, die zijn onafhankelijkheid nog maar eens benadrukt. "Wat heb ik er voor baat bij als hij wordt ontslagen als manager? Ik hoop bij geen enkele manager dat hij wordt ontslagen." Om vervolgens de focus te leggen op de 2-1 nederlaag tegen Istanbul Basaksehir. "Ik ben een voetballiefhebber die zijn mening ventileert. In verdedigend én aanvallend opzicht was het vanavond onvoldoende bij Manchester United."

Solskjaer is zelf niet bezig met een tussentijds vertrek bij het wisselvallig presterende Manchester United. "Ik reageer liever niet op zulke verhalen", verwees de manager van Manchester United naar de suggestie van oud-speler Roy Keane dat zijn baan op de tocht zou staan. "Het is nog vroeg in het seizoen en meningen zullen er altijd zijn. We moeten met zijn allen sterk blijven. Ik ben door het bestuur aangesteld om hier een klus te klaren en dat vul ik samen met mijn stafleden zo goed mogelijk in", zo liet de strijdvaardige Solskjaer, in december 2018 aangesteld als eindverantwoordelijke, optekenen in de Engelse media.

Ole Gunnar Solskjaer is nog steeds de juiste manager voor Manchester United

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
22
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties